Neem een duik in ons aanbod.

De kogel is door de kerk: je wil een zwembad laten plaatsen. Maar hoe begin je daar nu aan? Van duurzame, betonnen zwembaden, ppc kuipen tot kwalitatieve opzetbaden, bij Zwembadhall vind je gegarandeerd wat je zoekt. Wij helpen je niet alleen bij de bouw ervan maar zorgen nadien ook voor het onderhoud en eventuele reparaties. Zoek je daarnaast naar een afdekking of zwembadrobot? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Bij Zwembadhall zorgen we er trouwens altijd voor dat je zwembad perfect past binnen je tuinconcept. En met je tuinconcept? Daar kan Green Concept Group je bij helpen. Zij verzorgen je tuinaanleg van A tot Z en kunnen ook instaan voor het onderhoud ervan.

Wil je een zwembad dat een leven lang mee gaat en een échte aanwinst is voor je tuin? Kies dan voor een duurzaam bouwkundig zwembad.

Of het nu gaat om de vervanging van een warmtepomp of de herstelling van een rolluik, voor het onderhoud en de reparatie van je technische installatie en zwembad kan je rekenen op onze specialisten.

Een stijlvol zwembad dat makkelijk op te bouwen én makkelijk op te bergen is? Dan zijn de opzetbaden van Laghetto swimmingpools iets voor jou.

Je zwembad schoonhouden? Met onze accessoires was dat nog nooit zo eenvoudig. Zo vind je bij ons automatische doseerders, watersetkits, zwembadrobotten, borstels, schepnetjes… Ook voor volledig vast vergrendelde zwembadafdekkingen moet je bij ons zijn. Mag het wat meer fun zijn? Dan kan je in onze winkel ook terecht voor zwembandjes, opblaasbaar speelgoed…

Een vraag of wil je een vrijblijvende offerte?

© 2024 ZWEMBADHALL
Privacy & Cookiepolicy

By