Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden worden volledig op maat gemaakt. De binnenafwerking wordt bovendien met een liner gedaan, die je in verschillende kleuren en diktes kan kiezen. Liners vind je vandaag de dag ook met 3D-structuur om de look van natuursteen of mozaïek na te bootsen. In onze winkel kan je bovendien ook een klein model van een polypropyleen zwembad komen bewonderen. Dergelijke zwembaden zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en nagenoeg onverwoestbaar!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1: Wensen

Wil je je zwembad gebruiken als spa, om baantjes te trekken…? Wat is je beschikbare budget? Wat met stijl of afwerking? Hoe wil je het water verwarmen? Waar moet het zwembad komen? Heb je ook een zwembadafdekking nodig? Samen bepalen we welk zwembad het best bij jou en je tuinconcept past.

Stap 2: Het ontwerp

Duidelijk welk zwembad je wil? Top. Dan wordt er een ontwerp opgemaakt, in functie van je persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Zo krijg je een beeld van hoe het zwembad en je tuin er na aanleg uit zullen zien.

Stap 3: Planning

De aanleg van een bouwkundig zwembad vraagt de nodige organisatie en planning. Gelukkig zorgen onze specialisten ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Stap 4: Start van de werken

De aanleg van een zwembad gebeurt in verschillende stappen:

  1. De grond uitgraven met de juiste machines.
  2. Het beton storten voor de zwembadvloer en muren.
  3. Folie aanbrengen op de wanden (of een ander
    soort bekleding).
  4. De filterinstallatie plaatsen.
  5. De randen van het zwembad afwerken met
    een bekleding naar keuze.
  6. Afwerking van de technische installatie.

Een vraag of wil je een vrijblijvende offerte?

© 2024 ZWEMBADHALL
Privacy & Cookiepolicy

By