Laghetto opzetbaden

De opzetbaden van het Italiaanse merk Laghetto Swimmingpools, dat in 1974 werd opgericht, staan voor design en kwaliteit. Deze robuuste zwembaden zijn niet enkel makkelijk op te bouwen maar kunnen ook makkelijk terug afgebroken worden. Ze komen bovendien in alle maten, kleuren, stijlen en afwerkingen, en dat met glasfiltratie- en verwarmingssysteem! Als officiële verdeler van Laghetto in België, kan je onze modellen hieronder ontdekken of kan je een kijkje nemen in de catalogus.

Wil je ze liever live komen bewonderen? In onze winkel ben je altijd welkom voor een vrijblijvende offerte.

Geïnspireerd door de natuur en kunst, kent Laghetto Ninfea een unieke afwerking van nautisch vlechtwerk in ‘Pearl Grey’. Het mini-zwembad is een elegante mix van materialen en kleuren die luxe uitstralen. Een ligplaats met waterafstotende kussens, aangenaam warm water, hydromassages… de Laghetto Ninfea is jouw ultieme toevluchtsoord. Bovendien is dit bovengronds zwembad makkelijk op te bouwen.

Geef je tuin een vrolijke en frisse toets met Laghetto POP! Het POP gamma bestaat uit robuuste en betrouwbare bovengrondse zwembaden in vier verschillende kleuren en in verschillende formaten. Ze zijn de perfecte mix van esthetiek en ”joie de vivre”! Bovendien geeft Laghetto een garantie van 5 jaar op POP! en 2 jaar op de accessoires.

De Laghetto Playa is geraffineerd en moduleerbaar. Dit elegant mini-zwembad past perfect op elk terras, in elke tuin of in elk huis. In een mum van tijd kan de Playa omgetoverd worden tot een stijlvolle lounge. Een ligplaats met waterafstotende kussens, handgewoven panelen… één ding is zeker: de Laghetto Playa is het toonbeeld van Italiaanse finesse. Bovendien is het mini-zwembad volledig personaliseerbaar en wordt het gefilterd met een patroonfilter. Zo kan je kiezen uit verschillende kleurcombinaties en formaten.

Innovatief en elegant, de Laghetto Dolce vita past zich moeiteloos aan aan de behoeften van een veranderend gezin. Dankzij de eenvoudige en snelle installatie van het zwembad, kan je de Dolce Vita verplaatsen, meenemen bij verhuis of zelfs terug verkopen. Bovendien is dit bovengronds zwembad verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en formaten.

Een vraag of wil je een vrijblijvende offerte?

© 2024 ZWEMBADHALL
Privacy & Cookiepolicy

By